Skitsnack är ett stort fan av nostalgi!

Lite av det återspeglas på denna sida.

Du kommer antagligen bli illamående av alla grälla färger men det är så det skulle vara när det var som allra bäst. Blir det inte fler undersidor så kan det hända att du även får scrollsjuka.

Trolleri med Jimmy Dean

Lite skit hände här och Skitsnack kommer inte alltid överrens med vad datorn eller de som publicerar saker som bara försvinner då det gjort något de inte borde gjort. Nu är det svårt att få det ogjort då det som redan är gjort är gjort och väldigt svårt att få ogjort även om det borde vara gjort innan det blev gjort. Då hade man inte behövt önska att det gjorda blev ogjort.

Det gjorde ont i huvudet att tänka på men om jag inte tänkt en tanke på att tänka på det som fick tanken att tänka på att det gjorde ont så kanske tanken aldrig slagig mig att en tanke kunde tänkas göra ont.

Men om jag inte gjorde som tanken så…………..

AHA sa Mark när han insåg att han var finnen i.......
Låten gjorde ett stort itryck på min framtida musiksmak. För mig var det Hårdrock all the way som man säger. Hmm Kanske ska ordna lite mer av den varan här.

Denna låt har åsamkat många kramar, tryckare och en del brustna tonårshjärtan.

En riktigt bra låt som för mig tillbaka i tiden. En tid då allt var enklare. Det är även en tankeställare, vad vi lämnar efter oss.