Här är det meningen att jag ska beskriva Skitsnacks långa och stormiga historia. Återstår att se om det blir av och om du orkar läsa.

Skitsnack

Skitsnack började ta form när intresset för HTML uppstod 1997. En sida som knackades i wordpad publicerades på Passagen. Passagen hade väldigd begränsat med utrymme så sidan kompletterades med ett gratisforum som fick namnet Skitsnack 1998. I slutet av 1999 köpte Skitsnack domänen skitsnack.net då privatpersoner på den tiden inte fick skaffa en .se adress.

Webhotellen har begränsat möjligheten för vanlig HTML  så skitsnack blev till sist tvungen att göra som alla andra. Det medförde att samtliga 250 HTML-sidor som skapats genom åren är borta men kan återställas manuellt.

De sidor som inte kan återskapas är spelsidorna som Skitsnack lagt ner massor med tid på och de var populära. Flash och Java tillhör tydligen till historien.

Nu försöker Skitsnack igen och hoppas på att det blir lika bra eller bättre än innan.

Det var en gång för väldigt länge sedan som jag hade äran att göra några banners till en underbart go tjej. Du vet på den tiden man gjorde grejer i gif och bannern hade ett specifikt mått.

aesthetics, beautician, woman

Nya injektioner till Skitsnack

Se till att bli vaccinerad så vi blir av med det helvete som 2020 har varit!

Så jag försöker och försöker igen