Du känner säkert till de gånger du mailat en support och fått tillbaka en "NO REPLY". Skitsnack ska försöka reda ut varför.

Det kommer ta väldigt lång tid att klura ut varför en del företag  väljer no reply medan andra är mer öppna för kommunikation. Det kommer dröja väldigt lång tid innan den här delen av Skitsnack är färdig då det kommer dröja en evighet innan Skitsnack får ett riktigt svar.
Du vet NO REPLY!

No reply to this page is possible, kindly use our non existing form to the left of your right in the corner in the middle circle. Thank you! We appreciate your input!

PC för Alla

PC För Alla hävdar att de är en tidning för alla. De har en  nivå som funkar för de flesta men de skickar ut mail med ”No Reply”. Jag undrar varför så jag har skickat en fråga till PC för Alla. Skitsnack väntar på svar.

Det blev ett autosvar för nu, hoppas på ett bättre svar senare.

Hej och tack för ditt brev!
Detta är ett autosvar. Vi på PC för Alla-redaktionen får väldigt många frågor från våra runt 200 000 läsare. Det här är förstås jätteroligt, och vi svarar efter bästa förmåga. Däremot har vi tyvärr inte någon möjlighet att ge alla ett personligt svar (då hade det inte blivit någon tidning eller sajt…).

Det andra svaret blev än mer undvikande och ursäktande!
Hej och tack för ditt brev!

Detta är ett autosvar. Vi på PC för Alla-redaktionen får väldigt många frågor från våra runt 200 000 läsare. Det här är förstås jätteroligt, och vi svarar efter bästa förmåga. Däremot har vi tyvärr inte någon möjlighet att ge alla ett personligt svar (då hade det inte blivit någon tidning eller sajt…).

Det finns dock ett antal smarta genvägar för dig som behöver snabb hjälp.

1. PRENUMERATION. Gäller frågan din tidningsprenumeration kan du göra de flesta ärenden själv på pcforalla.se/kundservice. Du kan exempelvis ändra adress och anmäla utebliven tidning. Logga in med ditt kundnummer, som står tryckt på baksidan av din tidning.

2. KUNDKLUBBEN. Har du frågor om licensnycklar till ditt säkerhetspaket, vpn-tjänsten Freedome eller andra förmåner för dig som är 12 nummers-prenumerant (eller mer)? På pcforalla.se/faq finns de flesta svar. Om du vill komma åt dina förmåner surfar du till pcforalla.se/bonus och loggar in med ditt kundnummer. Det står tryckt på baksidan av din tidning.

3. NYHETSBREVET. Vill du prenumerera på våra populära nyhetsbrev gör du det utan kostnad på pcforalla.se/nyhetsbrev. För att sluta prenumerera klickar du på länken ”Avanmäl dig från nyhetsbrevet” som står längst ned i varje mejl. Om du inte ser den länken kan du klicka på ”Visa hela meddelandet”. Du som byter mejladress kan ändra det genom att avanmäla dig från din gamla adress och teckna en ny till din nya.

4. GAMLA ARTIKLAR. Alla artiklar från vårt nyhetsbrev finns också på vår sajt. Du kan alltså själv söka efter dem i efterhand. Surfa bara till pcforalla.se och använd sökrutan högst upp till höger. Du som är 12 nummers-prenumerant (eller mer) har dessutom fri tillgång till vårt digitala tidningsarkiv – via dator, surfplatta eller mobil. För instruktioner om hur man gör – surfa till pcforalla.se/faq.

5. SUPPORTFRÅGOR. Vi på PC för Allas redaktion har tyvärr inte möjlighet att ge alla läsare personlig supporthjälp. Har du problem med en pryl är det bästa tipset i stället att kontakta butiken där du köpt den – eller det företag som tillverkat ett program eller en tjänst.

6. LÄSARNAS SIDOR. Under rubriken Läsarnas sidor publicerar PC för Alla svar på frågor som har ett allmänt intresse. I dessa fall svarar vi också frågeställaren per mejl, men det här kan tyvärr dröja lite.

7. E-FORUM. På vårt supportforum E-forum kan du som PC för Alla-läsare lägga in en supportfråga – och få svar från andra kunniga medlemmar. Du kan läsa allt material på E-forum direkt, men för att lägga in en fråga måste du registrera dig som medlem. Det är helt gratis, och du gör det på www.eforum.se.

8. PRESSMEDDELANDE. Är du företagare och vill skicka ett pressmeddelanden gör du det på pcforalla@idg.se

9. ANNONSER. Gäller din fråga annonser och liknande saker? Kontakta vår marknadsavdelning och läs mer information på idgmedia.idg.se/2.26345/pc-for-alla

Med vänliga hälsningar

Vi på PC för Alla