Curiculum Vitae

En kort beskrivning av mitt arbetsliv

Dags att söka jobb igen

Ronny Ahlbom är mitt namn och jag väljer att lägga upp mitt CV på detta vis då det bäst speglar vem jag är.  Jag är en driven människa och arbetar som bäst när jag får arbeta självständigt inom givna ramar.

När jag trivs på jobbet är jag bra på att organisera och strukturera min roll för att få jobbet gjort.

Jag presenterar mina tidigare anställningar med intyg nedan då det passar mig bättre. Saknas intyg skriver jag själv vad jag pysslat med.
Jag har senast jobbat 50% hos Area81 Solutions AB där jag byggde hemsidor enligt kundens önskemål. Jag trivdes bra och ville behålla anställningen och ville gärna fortsätta anställningen men brist på inkommande jobb gjorde att jag fick gå.

Jag söker främst jobb i eller i närheten av Karlskoga men även arbete som kan ske på distans är av stort intresse.
Hör du av dig så snickrar jag givetvis hop ett personligt brev där jag beskriver varför jag passar in i ert företag. Om chansen finns så svarar jag snarast.

Hoppas du hör av dig!

Intyg för Ronny Ahlbom

Webbutvecklare av hemsidor och E-Handelslösningar.

Administratör och produktionstekniker på Simplify Solutions AB

2018-10-22 till 2019-07-05 (tror jag det var)
Tyvärr fick jag inget intyg men jag pysslade mest med att hantera maskinen som skar tryck och dekaler samt att trycka kläder åt kunder. Fixade även uppdateringar i webbshoppar och var ett tag utlånad för att fixa innehållet i butiken på Ställning.se. Rensa vinyl kan ibland vara en smula terapeutiskt. Jag gjorde ett bra jobb men blev uppsagd pga ekonomin.

IT-samordnare och handledare 2014-16

IT-Tekniker/Lärarassistent Bregårdsskolan Karlskoga Kommun

Praktik IT Karlskoga Kommun 2005

Transcom 1998-01-26 till 2004-02-27

Hoppas du hör av dig