Curiculum Vitae

En kort beskrivning av mitt arbetsliv

Jag behöver fler timmar!

Ronny Ahlbom är mitt namn och jag väljer att lägga upp mitt CV på detta vis då det bäst speglar vem jag är. Jag är en driven människa och arbetar som bäst när jag får arbeta självständigt inom givna ramar. Jag är nästan alltid för tidig till möten då jag kan vara en tidspessimist.
Jag presenterar mina tidigare arbeten med intyg nedan då det passar mig bättre. Saknas intyg skriver jag själv vad jag pysslat med.
Jag har en anställning på 50% hos Area81 Solutions AB som jag vill behålla och den kommer förhoppningsvis leda till en heltid om några månader men till dess behöver jag några fler timmar för att kunna försörja mig så hör gärna av dig om du vill veta mer.

Intyg för Ronny Ahlbom

Webbutvecklare av hemsidor och E-Handelslösningar.

Administratör och produktionstekniker på Simplify Solutions AB

2018-10-22 till 2019-07-05 (tror jag det var)
Tyvärr fick jag inget intyg men jag pysslade mest med att hantera maskinen som skar tryck och dekaler samt att trycka kläder åt kunder. Fixade även uppdateringar i webbshoppar och var ett tag utlånad för att fixa innehållet i butiken på Ställning.se. Rensa vinyl kan ibland vara en smula terapeutiskt. Jag gjorde ett bra jobb men blev uppsagd pga ekonomin.

IT-samordnare och handledare 2014-16

IT-Tekniker/Lärarassistent Bregårdsskolan Karlskoga Kommun

Praktik IT Karlskoga Kommun 2005

Transcom 1998-01-26 till 2004-02-27

Hoppas verkligen att du hör av dig